Om mig

Mångsysslare och visionär.

Visionär, ja, vad är en visionär? Jag titulerar mig som visionär för att jag målar upp en drömvärld dit jag en dag vill nå. Hur det ska gå till vet jag inte, men jag satsar åt något håll och ser vart det tar mig. En del finner det märkligt att jag inte vill ha ett vanligt 7-16 jobb. Även jag kan väl sakna säkerheten i att alltid veta vad, när och hur. Dock finner jag ingen som helst tillfredsställelse i det.

Tidvis må jag låta som en sur och bortskämd tonåring, men det finns något i det som fascinerar mig. Jag vill våga ifrågasätta och aldrig riktigt nöja mig med falukorvslandets prisade lagom. Utöver visionär kallar jag mig mångsysslare. Det ord ur världens vokabulär som beskriver mig bäst. Jag har redan berättat att 7-16 jobb inte är min grej, så vad är det jag sysslar med då?

Min huvudsyssla är studier på Kristianstads Högskola där jag nu gått in på andra året av programmet Digital Design. Jag studerar på distans för att kunna bo som jag vill. Med tre hästar, en hund, sambo, numera tre katter inklusive diverse dammråttor studerar jag heltid, driver IKL Design och jobbar extra på hemtjänsten. Hur det går ihop? Inte alltid. Men det är värt varenda sekund.

Leave a Reply